2022 in vogelvlucht

Wat een hectisch jaar was 2022!

2022 markeert de start van alles! Het ontstaan van het idee, het verlangen om daar wat mee te doen en het ook daadwerkelijk te doen, het uitzoeken en ophalen van een aanhanger, het uitzoeken en ophalen van onze eerste auto en het bouwen van de website!

Het ontstaan:
Het idee is ontstaan in de zomer van 2022. Er moest namelijk een oldtimer geregeld worden voor een bruiloft. Na dagen zoeken uiteindelijk de  juiste oldtimer gevonden en ook bezichtigd. De bruiloft was een succes!

Na de bruiloft begonnen de handen wel te jeuken om hier meer mee te gaan doen. Na heel veel uitzoeken en uitwerken uiteindelijk gestart. In september een aanhanger opgehaald zodat de auto die we op het oog hadden opgehaald kon worden en zodat we die auto ook kunnen brengen en ophalen voor de mensen die graag van die oldtimer gebruik willen maken. Daarna, in oktober, onze eerste oldtimer gekocht!

We hebben de oldtimer natuurlijk niet alleen voor de verhuur gekocht maar ook voor onszelf. Het is heerlijk om een paar uurtjes met een oldtimer op pad te zijn en wij van Drive The Classic vinden het belangrijk dat de autogeschiedenis goed bewaart blijft en willen anderen ook de mogelijkheid bieden om zoiets moois te mogen ervaren.

Onze eerste auto:

In oktober kochten wij onze eerste auto. De Fiat 500! De "originele" Fiat 500 werd gemaakt van 1957 tot en met 1975 en is sindsdien een van de meest herkenbare kleine auto's ter wereld. Deze origineel donkerblauwe Fiat 500 is gemaakt in 1970 en heeft zijn eerste kilometers gemaakt in België. In 1992 is deze auto als gele Fiat 500 naar Nederland gekomen en is in de periode van 2006 tot en met 2016 geheel opnieuw opgebouwd met de bestaande onderdelen en weer in zijn originele donkerblauwe kleur gespoten. Daarnaast zijn de onderdelen die vervangen moesten worden natuurlijk vervangen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.